Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

De luxe van vrij schrijven

Nog even en woorden genezen...nee, echt. Recent onderzoek wees uit en thuis zetten we dhr. Google aan. De functie achtste wereldwonder boven wonder, is nu nog beroepsgeheim, maar voor je het weet maken ze er werk van...hoeveel eeuwen aan zonde scheelt de man?
Hij denkt, maar een eind wég is de aandacht. Natuurlijk is het oneerlijk verdeeld en het heerst, weet U. Internet is vergeven van tepelgevoelige fluisteraars, één ingestraalde voodooboodschap en alles is wel...
degelijk rijp voor opname.
We krijgen het heen en wéér die trauma's...en die narcistische puist maar groeien...wordt het spuiten of slikken we een vuist vol pillen?

Hier in Hillywood keken we altijd naar Dallas. J.R. in zijn uitbarsting van stereotypische toestanden... wat we nu blijven zien, zijn fantasietjes, opgesnoven door rietjes, over dansmarietjes met deinende tietjes, redden wat er niet meer te redden valt...

en staat er niet bij; een wereldvreemde man is hij, en het geheim van daten. Met een ego dagelijks in de watten gelegd, neem nou de tijd die gaat zitten in alles wat door het hoofd afspeelt en dan naar bed om te praten met Freud; wat vrouwen willen? Niet het denkbeeldige betere, maar het echte werk.

Schrijver: Monique Methorst, 13 februari 2013


Geplaatst in de categorie: overig

3.8 met 17 stemmen 291Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
15 februari 2013
Email:
moi636yahoo.com
Bedankt voor alle reacties! Deze column is niet mijn meest toegankelijke geloof ik :) soms verlies ik mijzelf wel eens in de woordspelingen.
Freud zei trouwens alleen; wat vrouwen willen? Hij had geen idee, dus de zin daarna is van mij.
Tussen "wel..." en "degelijk" hoort een witregel, maar maakt niet zoveel uit.
Het is een parodie, losjes gebaseerd op digitale artsen zonder grenzen :)
Naam:
J.de Groot
Datum:
15 februari 2013
Email:
joke190411hotmail.com
Voor dit schrijven, moet je even gaan zitten.
En wat dan door je hoofd speelt, daar moet je in je bed nog maar een goed over nadenken.
Naam:
Alida Booij
Datum:
14 februari 2013
Enfin, Freudiaans gezien, hij hield zijn mond ook niet dicht! Hij ging zelfs héél ver in zijn uitingen. (Gelijk had hij). Narcisme is volgens mij, typisch iets voor een man, denk ik.....
Naam:
Hendrik
Datum:
14 februari 2013
Email:
klaassens38zonnet.nl
Wie heel veel tijd doorbrengt op het internet wordt gebombardeerd met indrukken, Monique, en verliest zichzelf op den duur misschien wel in schijnbeelden. Veel mensen kicken en trippen achter hun p.c., dat klopt. :-)
Naam:
George
Datum:
13 februari 2013
Leve het echte werk, maar laat het denkbeeldige én de fantasie ook meedoen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)