Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Censuur

Schreeuwende waterval, dronken op de helft van een glas sterk water. Een leeghoofd loop je niet zomaar op. Kijk, daar staat zij...en zoveel schoonheid is er niet, in woorden wat applaus verdiend of alle aandacht is al verdeeld en het heerst, weet U.

Is het niet de man, als de held die wat teven terloops dood scheldt, is het wel de vrouw en alles wat je er aan had, is een dijk van een tuinbroek en het slappe geouwehaai van twee over het paard getilde lippen.
Waar U de ongewenste intimiteit vandaan haalt...wij vragen toch ook niet of het wel helemaal geil met U gaat? Dat spreekt toch van uzelf; volgens de Dikke van Dadelijk is onze beurt voorbij...neuk is anders. Maar een hysterische poging de gemiddelde kippige liplezer plat te krijgen met alle haat aan de man.

Mevrouw heeft niet alleen de pik op mannen, maar is ook angstfallisch hard in haar element, omdat ze perse eens goed serieus genomen wilt worden, nog net geen non maar actief ongesteld. Misschien dat het U niet lekker zit, maar staat het nog lullig ook: bedelen om te boycotten op een verkiezing van de hangoudere tietenparade en dan respect eisen om zo lelijk als één nacht voor vol aangezien te willen worden als feministe.

Nou zijn vrouwen al nooit gestopt met demonstreren hoe vrouwonvriendelijk in wezen, komt zij weer aan met het uitgerangeerde argument om te moeten kiezen tussen werk en kinderen...komt nog bij, uitgevent of gewoon niet weten hoe seksistisch je zelf bent is wat je schrijft; te beginnen met uiterlijkheden en andere vrouwen op de man af beledigen.

* Discussie (lees: rel) rond een opinie over feminisme elders op internet.

Schrijver: Monique Methorst, 8 mei 2013


Geplaatst in de categorie: vrouwen

4.2 met 6 stemmen 228Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
8 mei 2013
Email:
moi636yahoo.com
Titel werd als taalfout gezien :) ik schreef cenzuur
Naam:
Monique Methorst
Datum:
8 mei 2013
Email:
moi636yahoo.com
Haha Fred, als ik nu iets schrijf over de man in mij, ben ik dan loslippig?
Naam:
Fred
Datum:
8 mei 2013
Sommige mensen moeten apart genomen worden voor het geval dat lippendienst niet meer werkt. Zulks beweert althans de vrouw in mij...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)