Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Twee vallende sterren en het succes wat niet kwam opdagen.

Er zijn er die zich niet thuis voelen in eigen lichaam en je hebt ze erbij die niets om het lijf hebben. Hoe het ook zij, even naar mijn schoenen kijken...super, ik loop er nog steeds naast. Het is dan ook een hele kunst, want mij laat je niet zomaar lopen...ik en mijn hoofd in de wolken.

Een leeghoofd loop je dan ook niet zomaar op...twee over het paard getilde lippen. Dat is een hoop flauwekrul, op z'n Italiaans nog wel. En laat pa maar schuiven ja. Voor hetzelfde geld raakt dochterlief compleet van slag en ze is al in de war. U begrijpt. Er is geen kapper in Nederland verknipt genoeg voor de kuren van dat vlooientheater en gelukkig maar...

Desnoods lijk ik sprekend op mijn verbeelding na, is het altijd de schuld van de media? Klasse is een vak apart, my dear. Daar merk je verder weinig van, dus dat scheelt ook. En je zou ze eens de kost moeten géven; alsof ze in een oogwenk gewild zullen zijn, bekend van, maar vooral rijk aan dom wicht je eigenlijk bent. Met je blablabladiebla, zo is mijn Barbies verteld.

So what is dan een kunstenaar? Aan de hand van morbide fantasietjes, staat Hare Katmadam hoog op de lijst van meest bont gemaakt gezelschap ooit, maar verder nooit van gehoord. Vooropgezet dat ie nog járen mee kan, haar eens zo geliefde huisdier dienst doen als zijnde handtas. Rust zacht? Chic? Dan is het geen kunst ook...wel dodelijk vermoeiend allemaal. Zoals kunst opgeblazen wordt, om maar de lieve kippige liplezer in shock te krijgen en toen ging het licht uit.


Bron: http://www.powned.tv/nieuws/media/2014/09/martijn_krabbe_scoort_leuke_ni.html

en op http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/28785_het_ware_verhaal_van_jacobien_schumacher/


Zie ook: http://i.imgur.com/Hfk3XKH.jpg

Schrijver: Monique Methorst, 1 oktober 2014


Geplaatst in de categorie: overig

2.9 met 13 stemmen 256Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
aqua
Datum:
4 oktober 2014
Onnavolgbaar. Jij bent een van de betere schrijvers hier.
Naam:
Toeschouwer.
Datum:
1 oktober 2014
Niet te lezen, dit is over de top.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)