Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

De Swipe kampioen

Item in het nieuws (?) :”Christian Sercan (16) eerste Nederlands Kampioen Smartphone swipen.”
Het gaat er bij swipen om wie binnen een minuut het snelst kan swipen op zijn mobiel.

De kersverse Nederlands kampioen was erg trots op zijn prestatie: “Ik ben erg blij en trots om de eerste Nederlands Kampioen Smartphone Swipen te zijn.”, zegt de 16-jarige Christian. “Bij een volgend Nederlands Kampioenschap doe ik zeker weer mee!”
Na het grote succes van de eerste editie van het Nederlands Kampioenschap Smartphone Swipen heeft Pabbl, de organisator, nog geen concrete plannen. “We krijgen ontzettend leuke reacties. We zullen daarom in overweging nemen of we volgend jaar het tweede Nederlands Kampioenschap gaan organiseren. Voor nu is er nog niks concreet maar als we een nieuw Nederlands kampioenschap organiseren zullen we dit nog beter en grootser aanpakken”, liet Bas Gerritsen, medeoprichter van Pabbl weten.

Relevant om te weten allemaal. Maar het eerste dat in mij opkomt is; kampioenschap smartphone swipen? is dit dan niet Koefnoen?, Toren C?, of de Cabaret Kwis?
Die gedachte blijft lang hangen. Maar het blijkt allemaal echt en serieus te zijn.

Intussen vraag ik mij af wat dan dat “beter en grootser aanpakken van een nieuw kampioenschap door Pabbl gaat inhouden. Een spectaculairdere variant wellicht? Iets als “Het kampioenschap Geblinddoekt fietsend swipen op de snelweg.”
Is dit de nieuwe Wereldorde in ontwikkeling?

Allemaal vragen waar ik mee zit.
Ik huiver..

Maar hoe dan ook, prettige feestdagen!

Schrijver: van Gellekom, 25 december 2017


Geplaatst in de categorie: algemeen

4.3 met 15 stemmen 71Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)