Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

CORONAPARANOIA DEEL TWEE

CORONAPARANOIA

Tweede aflevering:

Het is erg frustrerend in deze paniektsunami die dankzij de moderne media de wereld overspoelt, om je te realiseren dat gewone burgers gedwongen zijn de zich ontvouwende gebeurtenissen via de rioolpijp van het televisiescherm, de echolalia van de radio, of de krijsende uitroepen van de papegaaipers tot zich te nemen.

Het vervelende feit doet zich namelijk voor dat de hele sector van de officiële berichtgeving, zowel nationaal als internationaal, van persvoorlichters, spindokters, woordvoerders, koningen, ministers, schrijvers, wetenschappers tot publieke sprekers, zich de afgelopen pakweg 100 jaar heeft gespecialiseerd in het op slinkse wijze verhullen van de feiten. Dat was de portée van vorige keer.

Gelukkig hebben degenen die naar de waarheid op zoek zijn, de afgelopen 20 jaar een zelfrijzende opkomst gezien van het fenomeen ‘citizen journalism’, het netwerk van duizenden privé burgers over de hele wereld waarin gewone mensen als ik (en U?) contact met elkaar onderhouden om de werkelijke situatie ter plekke met elkaar te delen.

Om uit te zoeken op een degelijke, geverifieerde manier, wat de bestaande officiële kanalen niet mogen of durven vermelden; om diepte research te doen, te graven naar alle gegevens die sinds een aantal jaren op het wereldwijde internationale computernetwerk toegankelijk zijn geworden. Over praktisch alles wat gedocumenteerd, uitgezonden, besproken en gefilmd is in de afgelopen eeuw. En dat is een enorm reservoir, waaronder de inhoud van alle kranten en tijdschriften die sinds hun begin zijn gepubliceerd. Alle wetenschappelijke artikelen. Alle boeken, radioprogramma’s, documentaires, noem maar op.

Uit de EERSTE hand, niet herkauwd door Cootje Hotemetootje en Doctor Ingenieur Professor Honoris Causa Prlwytzkofsky e.a..

Dat betekent dat ‘WE’ nu alles kunnen verifiëren wat de grote Propagandisten van de Onderwereld ons willen doen geloven.
En ontmaskeren.
Zoals nu, nu bijna de hele mensenwereld wordt lamgelegd dankzij de hulp van een mysterieuze en onzichtbare ‘gemeenschappelijke vijand’, die alleen herkend kan worden door medische experts en hun intranetwerk van alleen in de geheimtaal van de elitaire ingewijden herkenbare termen.

Ja, we ZIJN al in de Brave New World aangeland. Kijk maar om je heen. Kijk maar in de spiegel. Luister maar naar het televisie-infuus.
De virtuele werkelijkheid heeft zijn projectoren met turbokracht in stelling gebracht, en draait het scenario van de Wizard of Oz op alle schermen tegelijk af.

Big Brother Is Watching door de ogen van honderdduizenden politiemensen, ordehandhavers, straatcamera’s, drones, satellieten, smart-applications en uw eigen smartphone, om te controleren of u met meer dan twee personen bij elkaar in de buurt bent, op de verkeerde locatie, de verboden zones bezoekt, anderen ‘in gevaar’ brengt. En dat alles vanwege een geheim agent genaamd Covid-19, wiens codenaam Corona is, of SARS-CoV-2.

En deze geheim agent maakt volgens de officiële berichten duizenden slachtoffers over de hele wereld, maar ook bij u in de buurt.
Dus wees bang! Blijf binnen! Sluit uw zaak! Vermijd uw buren! Raak niets aan! Luister alleen naar ONS! Stel geen lastige vragen! Kom niet bij elkaar! Heb geen plezier! Ga niet naar het strand! Of het bos! Sluit uzelf en uw familie op! Ga niet naar zieken en patiënten! Doe het voor hun! Wees niet egoïstisch! Laat het aan de professionals over! Wij loodsen u erdoorheen! Met extra injecties van de miljarden en triljarden die we van u hebben gevorderd! Vertrouw op de politie en het leger dat we zwaarbewapend op u afsturen!

Het is voor uw eigen bestwil en de toekomst van ons nageslacht!

Het is m'n bedoeling om een serie van 7 achtereenvolgende afleveringen te schrijven om u in te voeren in het meest onthullende ontmaskeringsfeuilleTON dat ooit op deze site is verschenen. Onder 't voorbehoud dat de webmaster het toestaat natuurlijk.

Schrijver: Ton Hettema, 31 maart 2020


Geplaatst in de categorie: actualiteit

1.1 met 8 stemmen 130Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)