Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Idioot!

Voorzitter Vera Bergkamp gaat ingrijpen. Zodra iemand 'idioot' roept tegen een medekamerlid gaat ze ingrijpen. Ook je politieke tegenstander 'knettergek' noemen mag niet meer.

Krachtige woorden van een voorzitter die geconfronteerd wordt met uitspraken van Kamerleden die door weldenkende mensen als zeer onfatsoenlijk worden ervaren.

Onlangs nog hoorde ik de parlementariër Wilders zijn collega Klaver met 'gek' aanspreken ('ik ga een uitspraak van me nooit terugtrekken, gek!')

Zou het in dit verband niet eens tijd worden voor de heer Wilders zich uit het politieke leven terug te trekken?

De Zweed Nils van der Poel - met Nederlandse wortels - gaf onlangs een belangrijke levensles: blijf niet te lang op hetzelfde aambeeld hameren! Na zijn geweldige successen op de 5 en 10 km in Peking gaat Nils weer heel iets anders ondernemen.

Wilders probeert nu al een jaar of 20 Haagse zaken te ontregelen. Of hij daarmee succes heeft laat ik graag aan anderen over ter beoordeling. Ik kan slechts feitelijk constateren dat zijn eigen leven ontregeld is en dat hij een strafrechtelijke veroordeling aan zijn broek heeft gekregen.

Laat Wilders iets nieuws gaan doen. Kan me niet schelen wat, als het maar een nieuwe dimensie aan zijn leven geeft.

Kortom Wilders: wees wie je wil zijn, doe wat je leuk lijkt. Maar val Vera Bergkamp er niet langer mee lastig. Anders ben je echt zelf een knettergekke idioot.

Schrijver: Dagschrijver, 16 februari 2022


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.8 met 4 stemmen 44Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)