Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Blauwtand

Mijn nieuwe mobiel heeft Bluetooth. Een techniek om met mensen die bij je in de buurt zitten, draadloos dingetjes uit te wisselen. Een geweldig trucje, waarbij ik tegen beter weten in verwacht dat ik over een tijd een enorme rekening ga krijgen van Fred Bluetooth voor zijn bewezen diensten.

Afgezien van het versturen en ontvangen van foto's, kun je met Bluetooth ook kijken wie er bij je in de buurt ook Bluetooth op z'n telefoon heeft. Na het geven van een zoekopdracht verschijnen dan de namen van de naburige telefoons in het schermpje. Vaak komt merk en typenummer in beeld, maar je kunt je telefoon ook zelf een naam geven. 'Je moeder', bijvoorbeeld, of 'Big Paul' of suggestiever werk als 'Big tits tight arse' of 'Lou Lou Kitty Fuck', zoals mij laatst in een restaurant gewaar werd.

En je vraagt je toch af. Dus als het mistroostige grijze muizenduo naast je de fantasieloze dame blanche heeft weggelepeld en is vertrokken, ga je toch weer even snel zoeken of Lou Lou nog steeds in de buurt is (het bereik van Bluetooth is niet zo groot). Want je wilt de kans toch niet verspelen om te kunnen roepen: 'Hoe-oe, Lou Lou Kitty Fuck! Je vergeet je paraplu!'

#*#

Schrijver: Axel van der Ende
15 februari 2007


Geplaatst in de categorie: sms

3.1 met 7 stemmen 896Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)