Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Als het denken stopt

We schreven de sterren So you think you can die now? onder een blote hemel en soms traden er bijwerkingen op; om in het verkeerde lichaam terug te komen, vielen anderen buiten het bewustzijn om van het lachen.

Natuurlijk is er altijd wat na de dood, we komen ogen tekort...maar kunnen geen Elvis meer zien; er zijn er gewoon te veel van. En ook al is het geen gezicht, heeft het altijd nog iets weg van in blijde boodschap zijn van een adembenemend uitzicht... over mijn lijk.

Zo heb ik mijn hele leven al gedroomd dat er niets van klopt. Als er maar iets aan de hand is, komen er lange vingers van. Alles wijst op God. Wie anders heeft zoveel geld op gebracht?
The answer my friend, is blowing in the wind...

Niemand heeft je een rozentuin beloofd, geen paradijs is zonneklaar, terwijl U wacht op een wonder...en is het niet de wet van karma, maar een kwestie van prioriteiten stellen; wat mag het dan kosten om kanker voorgoed te genezen?

Schrijver: Monique Methorst, 30 januari 2013


Geplaatst in de categorie: overig

3.5 met 12 stemmen 337Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
1 februari 2013
Ik had eerst een andere reactie ingezonden, niet geplaatst want nogal belerend. Die reactie ging over gemeenschap en celdeling, al dan niet gewenst. Mystery train is mijn favonummer van Elvis.
Naam:
Alida Booij
Datum:
30 januari 2013
Oók al geloof ik in iets na de dood, vind ik dat je dit goed neergezet hebt!
Men kijkt vaak naar hoe je leeft en niet naar hoe je in wezen bent.
Naam:
Monique Methorst
Datum:
30 januari 2013
Email:
moi636yahoo.com
Ik hoop maar Fred dat ik het wel goed onder woorden breng wat ik bedoel; dat het niet de vraag is waarom een God de mens met kanker laat lijden, maar wat wij zelf ervoor over hebben. Die kennis moet er al bijna zijn, blijkbaar is er meer geld en onderzoek nodig.
Naam:
Fred
Datum:
30 januari 2013
Mystery train dus...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)