Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Niet in het minst

Onze lieve kippige liplezers zijn de ene ontboezeming nog niet te boven of het is weer zover; dat er een tiet zat is, wil ik wel geloven. Elke tien jaar doolt hij een slag in de rondte om woorden het hof te maken. Net of je een recept op herhaling leest...grammetje dit, shotje dat, wijntje erbij en na de reclame is iedereen al spuugzat.

Je moet er maar op komen. Een bijna uitgestorven soort van herdenken...te weten wat er omgaat in mensen, is vooralsnog onbekend. En wat is dat toch, zo met de tepel aan de hand, intussen borrelen blogjes over, gezwam tierde daar melig op en het had de ruimte. Nodig aan een goeie beurt toe. Ofschoon dan wel Uw vuile was aan één lijn door, ons allang de keel uithangt met je seks, drugs & rockende snollen and so what...

nog erger dan de gemiddelde man is de hangtietoudere...wegkwijlend over alles waar hij net niet bij kan. Een come-back...dat zuigt, weet U en heeft hoegenaamd niets van doen met zo dodelijk getroffen allemaal, maar ongelukkig genoeg van een arbeidsongeschikt karakter. En vat dit vooral niet te licht op; binnen de straal vergeten zon kijken ze nogal flink tegen de sterren op. Naar het schijnt, een flinke dot lachgas doet wonderen. Een Maserati nog wel. Zak van een vent, blaas je ego maar rustig op, want het punt met verpletterend dromen is dat het nogal gevoelig ligt...schrijven over lijkjes in de berm. Boeh zo nep.

Het was me een waar compliment en ik heb het genoegen om twee vliegen aan gort te slaan. Eén omdat je ze weer ziet vliegen en twee is de klap eens in je handen en bekijk het maar!...

hier had Uw naam kunnen staan. ( advertentie )

Schrijver: Monique Methorst, 18 december 2013


Geplaatst in de categorie: overig

3.0 met 11 stemmen 299Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
18 december 2013
Dit is geen column maar een statement, ik houd wel van katoen geven... xx
Naam:
Monique Methorst
Datum:
18 december 2013
Email:
moi636yahoo.com
Volgens mij is dat ook precies de bedoeling van satire schrijven, dus nee, geen naam. Verder wil ik graag mijzelf blijven, ook als ik schrijf. Wat moet ik met die laatste zin? Mannenhaatster is meervoud, weet niet hoor.. En wat is dan een compliment, met de maar van een fanatieke redactrice, zoals je me noemt?
Naam:
J.de Groot
Datum:
18 december 2013
Zo....dat is er uit!
Naam:
Frans B
Datum:
18 december 2013
Email:
franciscusborsthotmail.nl
Als je zulke dingen schrijft (A) moet je ook B zeggen want op deze manier voelen meerdere mensen zich aangesproken waarschijnlijk ten onrechte. Ik voel me ook aangesproken. Je zet het wel weer op een leuke en zeer creatieve manier neer dat laat niets te wensen over. Je schrijven is goed. Helaas deze keer in de trend van mannenhaatster of de fanatieke redactrice met de wekelijkse rubriek van het 'pottenfrontkrantje' wat jij absoluut niet nodig hebt.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)