Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Myrma Goossen en haar wartaal voor bejaarden.

In het MaxMagazine geeft Myrna Goossen antwoorden op vragen van lezers van dit bejaardenblad.
Het Magazine wordt gesierd door het gesoigneerde hoofd van Jan Slagter, wiens hoofd ik niet meer kan zien zonder dat van de lijsttrekster van de SP voor mij te zien. Een bijzondere gave?

Op pagina 20 tref ik het antwoord van Myrna aan op een vraag van ene Henny, die worstelt met wat in de psychologie een 'déjà vu' wordt genoemd.

Daar schijnen meerdere wetenschappelijke verklaringen voor te zijn die er op neerkomen dat er een tijdschakeling verkeerd wordt geïnterpreteerd in je hersenen. Kort samengevat: een valse tijdherinnering.

Maar wat zegt Myrna?
Ze heeft er in haar verleden met paranormale (!) mensen over gesproken.

Er zijn 2 mogelijkheden volgens Myrna:

- er is een parallel universum, waarvan de frequenties een fractie voorlopen op onze werkelijkheid
- alles heeft frequentie! Zie het als intuïtief vermogen. Als je geen voorboodschappen (!) wilt ontvangen, dan zal je je gedachten heel goed moeten leren sturen.

Tip aan Henny van Myrna:

zoek een goed medium bij docenten van het internationale Arthur Findley College in Stansted.


De wartaal van Myrna zou ik links laten liggen als niet onder haar lieve fotootje stond: Myrna beantwoordt vragen op basis van haar praktijkgerichte studie psychologie.

De meningen van Myrna doen het vak psychologie, dat beoogt op wetenschappelijke gronden uitspraken te doen, onrecht.

Kan Jan Slagter iets aan doen aan deze desinformatie van bejaarden?! Dan beloof ik door zorgvuldig mijn gedachten te sturen niet meer het SP-hoofd bij zijn fotootje op het voorblad te zien.

Schrijver: A. Steios, 24 juni 2020


Geplaatst in de categorie: wetenschap

4.8 met 4 stemmen 234Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Bet Weter
Datum:
24 juni 2020
Tja meneer Steios. We hebben hier duidelijk te maken met “displacement behavior” oftewel met overspronggedrag. Je schaamt je waarschijnlijk voor je onderdrukte verliefdheid op Lilian Marijnissen. Ook het feit dat je haar naam niet uit je pen kan krijgen versterkt dit vermoeden. Dat Jan Slagter een vermeende liefdesrelatie met haar had laat telkenmale bij jou je latente jaloersheid ontwaken als hij op je netvlies verschijnt. Die kop van Slagter kan je niet meer aanzien. De projectie van Lilians hoofd is hiervan het gevolg.
Is er nog hoop. Jawel. Deze vorm van cognitieve dissonantie is op homeopathische wijze in het gareel te krijgen. Bestrijd de kwaal met de kwaal en wordt lid van Omroep Max.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)